Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Tudástár

Tudástár

2023. 12. 06. 14:00:00 Oriens Gomba
Egészséget karácsonyra gyógygombával!

Szélsebesen közeledik a karácsony, ezzel együtt pedig elkezdődött az ajándékvadászat is. Nem tudom, ki, hogy van vele, de mi az utóbbi években úgy látjuk magunk körül, mintha átalakulóban lenne az ajándékozási „stratégia”. Kevesebb a sapka/sál/pulcsi és egyre több pl. az élmény a karácsonyfa alatt. Mintha a tárgyak veszítenének a jelentőségükből és kezdene maga az Ember fontossá válni. A jólét mellett fontossá vált a jóllét. Számunkra pedig nagyon jó érzés, hogy olyan terméket állítunk elő, ami nagyban hozzá tud járulni a jólléthez. Nem csak azért, mert a Ganoderma gomba önmagában egy csodagomba, hanem azért is, mert benne van a szívünk, lelkünk a termesztés, illetve a feldolgozás teljes folyamatában és meggyőződésünk, hogy a gomba magába foglalta a szeretetünket és a gondoskodásunkat is. Az alábbiakban pedig bemutatjuk, hogy a szeretet mellett a Ganoderma gomba milyen pozitív hatású, támogató kincseket rejt magában. 

2023. 08. 03. 10:30:00 Oriens Gomba
Minden, amit a Ganodermáról tudni érdemes!

A Ganoderma gombáról ma már minden információ elérhető a világhálón, a rövid általános ismertetőkön keresztül tudományos kutatások eredményein át a régmúlt tradícióinak leírásaiig. Mi is sok ismeretet osztottunk már meg róla, de úgy gondoljuk, hogy nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy miért is hívja a kínai hagyomány a Ganodermát a halhatatlanság gombájának, így összegyűjtöttük a legfontosabb tulajdonságait!

2023. 05. 22. 16:00:00 Oriens Gomba
Az Oriens Gombáról kicsit másként

Az alábbi írásunk kicsit rendhagyó módon inkább rólunk szól, fogadják szeretettel!  smiley

2023. 05. 15. 18:00:00 Oriens Gomba
Mit és hogyan írhatunk le a gyógygombákról? – Avagy az étrend-kiegészítők és a szabályos kommunikáció

Termékeink egy részét étrend-kiegészítőként forgalmazzuk. Ugyan az ilyen készítmények forgalomba hozatala viszonylag egyszerű (legalábbis jogi szempontból), ezzel szemben az étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos kommunikációra vonatkozó szabályozás nagyon is szigorú. Lássuk, mit írhatunk?

2023. 04. 03. 16:30:00 Oriens Gomba
Különleges Húsvét az Oriens Gombánál!

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani különleges húsvéti ajánlatunkat!

2023. április 3 és 10 között a Ganoderma, Shiitake és Laskagomba őrleményekhez 5+1 csomagban történő vásárlása esetén, jelentős kedvezménnyel juthatnak hozzá!

2023. 02. 09. 14:00:00 Oriens Gomba
Pár jó tanács gombás pizzához

A gombás-kecskesajtos pizza eltér a megszokott ízektől, de az összetevők harmóniája fantasztikus! Lássuk mivel tudjuk még fokozni ezt az önmagában is páratlan ízvarázst…

 

2023. 02. 04. 10:00:00 Oriens Gomba
Február 4 - Rákellenes Világnap!

Ma van a Rákellenes Világnap!

A rák a második vezető halálok világszerte (az első helyen a szív- és érrendszeri betegségek állnak), hazánkban az összes halálozás mintegy negyedéért felel. Az Unió országai közül a rosszindulatú daganatos megbetegedések által történt halálozási ráta Magyarországon a legmagasabb. Az Eurostat adatbázisában 2011-től 2019-ig állnak rendelkezésre a rák által okozott halálozások arányszámai, ezidő alatt mindvégig hazánk állt az első helyen. A téma aktualitása tehát folyamatos, de a mai napon kiemelt figyelmet szentel rá az egész világ! Lássuk hogyan kapcsolódik ide a Ganoderma gyógygomba!

2023. 01. 19. 16:00:00
Így készülnek a Shiitake termőtömbök nálunk!

Nézze meg, hogyan készülnek a Shiitake gombának táptalajt adó termőtömbök az Oriens Gomba üzemében

2023. 01. 13. 12:00:00 Oriens Gomba
Laskagomba tekercs - egyszerűen nagyszerű!

Ha olyan egészséges és húsmentes ínyencséget keres, ami hétköznap és ünnepeken egyaránt megállja a helyét az étkezőasztalon, ugyanakkor nem kell órákat a tűzhely mellett töltenie, olvassa el legújabb laskagomba receptünket!

2023. 01. 13. 16:25:00 Oriens Gomba
Termesszen otthonában Shiitake gombát az Oriens Gomba termőtömbjeivel!

Éljen az Oriens Gomba alkalmi ajánlatával és rendeljen átszövetett Shiitake termőtömböket! Ezután nincs más dolga, mint a rendeléshez mellékelt termesztési útmutatónk alapján biztosítani a gomba megfelelő növekedéséhez szükséges körülményeket (hőmérséklet, páratartalom, fény, levegő) és hamarosan szüretelheti is a friss Shiitake gombát!

A termőblokkokat létavértesi üzemünkben, vegyszerek és adalékanyagok használata nélkül állítjuk elő, kizárólag hazai alapanyagok felhasználásával, így garantálva a kiemelkedő minőséget!