Vigyázz, kész, influenza! – Védekezzen természetes immunerősítéssel

Az egészség legfőbb alapja a változatos étrend és a testmozgás. Ugyanakkor a mai rohanó, túlzsúfolt és túlhajszolt városi életmódban, ahol az egyszerű hétköznapokon az ember örül, ha hazaesik a munkahelyéről, szükségünk lehet segítségre. A ganoderma komplex megoldást kínálhat, melyre a téli, betegségekkel terhelt időszakban kifejezetten nagy szükségünk lehet.
Étrendkiegészítés mesterfokon
Mi a ganoderma és mire jó?
A ganoderma vagy magyar nevén pecsétviaszgomba a taplófélék családjába tartozik. Önmagában nem fogyasztható magas triterpéntartalma végett. Ugyanakkor őrlemény formájában étrendkiegészítőkent hathatós segítségünkre lehet immunrendszerünk megerősítésében, a betegségek legyőzésében.
Hogyan hat a ganoderma?
A ganoderma magas antioxidáns tartalma segíthet legyőzni a kórokozókat, a benne található béta-glükán, B vitamin, szelén hozzájárul az immunrendszer működéséhez, prebiotikus hatása segíthet helyreállítani a bélflóra megbomlott egyensúlyát.
Ganodermás tea
Meghűlés esetén készítsünk ganodermás teát! A forró vízbe keverjünk a teafilter mellé egy mokkáskanál ganoderma port is, melyet leülepedés után akár le is szűrhetünk. Méz és C-vitamin hozzáadásával tovább növelhető a ganoderma hatóanyagainak hasznosulása, mivel kiegészítik és felerősítik egymás hatását.
Az igazán ínyenc falatok kedvelői pedig készíthetnek ízletes és egyben vitamindús reggelit ganodermából! Receptek, ötletek az Oriens konyhájától!
Kövessen minket Facebookon is!