Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Oriens Gomba

Saját gyártású termék.
Rendezés:
Nézet:
4.200 Ft

Természetes immunerősítőt keres, mely egyszerre tartalmaz vitaminokat, antioxidánsokat, nyomelemeket és bioaktív összetevőket? Akkor jó helyen jár! A Ganodermából készült őrlemény tartalmazza a Ganoderma gomba minden részét, ezáltal a gomba összes összetvőjét. Ismerje meg a Ganoderma jótékony hatásait és próbálja ki, rendelje meg termékünket!

1.180 Ft

Unja már a hétköznapi fűszereket, szeretne valami újat kipróbálni? Feldobná a mindennapi étkezéseket valami új ízzel? Netán szeretné a gombákkal hadilábon álló csemetéivel megszerettetni a gombák ízvilágát?  Jó helyen jár, tegyen egy próbát, gazdagítsa ételeiket laskagombából készült fűszerünkkel!

690 Ft

Nincs mindig lehetősége friss laskagombát vásárolni, de szereti a laskagombával párosított ételek ízvilágát? Netán különleges fűszert keres? Kiegészítené éléskamráját vitaminokban gazdag és ízletes, de egyben sokáig elálló finomsággal? Ne habozzon tovább, ismerje meg szárított laskagomba termékünk tulajndoságait és próbálja ki, nem fogja megbánni!

2.770 Ft

A hétköznapi vitaminoktól eltérő, finom étrend kiegészítőt keres? Unja már a bolti fűszereket, szeretne valami újat kipróbálni?  A kettő most egyszerre is lehetséges! A Shiitake gombából készült őrlemény ugyanis étrendkiegészítőként és fűszerként egyaránt alkalmazható! Ismerje meg a Shiitake gomba remek tulajdonságait és próbálja ki!

1.990 Ft

Nincs mindig lehetősége friss Shiitake gombát vásárolni, de szereti a  Shiitake gomba által teremtett különleges ízvilágot? Felturbózná éléskamráját vitaminokban gazdag és ízletes, de egyben sokáig elálló finomsággal? Netán a hétköznapi vitaminoktól eltérő, finom étrend kiegészítőt keres? Ne habozzon tovább, ismerje meg szárított Shiitake gomba termékünk tulajndoságait és próbálja ki, nem fogja megbánni!