Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Tudástár

Tudástár

2024. 06. 10. 09:00:00 Oriens Gomba
SZOMORÚ BÚCSÚ ÉS VIDÁM KÉSZLETKISÖPRÉS

Kedves Barátaink!

Nagyon régen nem jelentkeztünk, aminek nyomós oka volt, de itt az idő, hogy megosszuk Veletek az elmúlt hónapok történéseit!

2023. 12. 06. 14:00:00 Oriens Gomba
Egészséget karácsonyra gyógygombával!

Szélsebesen közeledik a karácsony, ezzel együtt pedig elkezdődött az ajándékvadászat is. Nem tudom, ki, hogy van vele, de mi az utóbbi években úgy látjuk magunk körül, mintha átalakulóban lenne az ajándékozási „stratégia”. Kevesebb a sapka/sál/pulcsi és egyre több pl. az élmény a karácsonyfa alatt. Mintha a tárgyak veszítenének a jelentőségükből és kezdene maga az Ember fontossá válni. A jólét mellett fontossá vált a jóllét. Számunkra pedig nagyon jó érzés, hogy olyan terméket állítunk elő, ami nagyban hozzá tud járulni a jólléthez. Nem csak azért, mert a Ganoderma gomba önmagában egy csodagomba, hanem azért is, mert benne van a szívünk, lelkünk a termesztés, illetve a feldolgozás teljes folyamatában és meggyőződésünk, hogy a gomba magába foglalta a szeretetünket és a gondoskodásunkat is. Az alábbiakban pedig bemutatjuk, hogy a szeretet mellett a Ganoderma gomba milyen pozitív hatású, támogató kincseket rejt magában. 

2023. 08. 03. 10:30:00 Oriens Gomba
Minden, amit a Ganodermáról tudni érdemes!

A Ganoderma gombáról ma már minden információ elérhető a világhálón, a rövid általános ismertetőkön keresztül tudományos kutatások eredményein át a régmúlt tradícióinak leírásaiig. Mi is sok ismeretet osztottunk már meg róla, de úgy gondoljuk, hogy nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy miért is hívja a kínai hagyomány a Ganodermát a halhatatlanság gombájának, így összegyűjtöttük a legfontosabb tulajdonságait!

2023. 05. 22. 16:00:00 Oriens Gomba
Az Oriens Gombáról kicsit másként

Az alábbi írásunk kicsit rendhagyó módon inkább rólunk szól, fogadják szeretettel!  smiley

2023. 05. 15. 18:00:00 Oriens Gomba
Mit és hogyan írhatunk le a gyógygombákról? – Avagy az étrend-kiegészítők és a szabályos kommunikáció

Termékeink egy részét étrend-kiegészítőként forgalmazzuk. Ugyan az ilyen készítmények forgalomba hozatala viszonylag egyszerű (legalábbis jogi szempontból), ezzel szemben az étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos kommunikációra vonatkozó szabályozás nagyon is szigorú. Lássuk, mit írhatunk?

2023. 04. 03. 16:30:00 Oriens Gomba
Különleges Húsvét az Oriens Gombánál!

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani különleges húsvéti ajánlatunkat!

2023. április 3 és 10 között a Ganoderma, Shiitake és Laskagomba őrleményekhez 5+1 csomagban történő vásárlása esetén, jelentős kedvezménnyel juthatnak hozzá!

2023. 02. 09. 14:00:00 Oriens Gomba
Pár jó tanács gombás pizzához

A gombás-kecskesajtos pizza eltér a megszokott ízektől, de az összetevők harmóniája fantasztikus! Lássuk mivel tudjuk még fokozni ezt az önmagában is páratlan ízvarázst…

 

2023. 02. 04. 10:00:00 Oriens Gomba
Február 4 - Rákellenes Világnap!

Ma van a Rákellenes Világnap!

A rák a második vezető halálok világszerte (az első helyen a szív- és érrendszeri betegségek állnak), hazánkban az összes halálozás mintegy negyedéért felel. Az Unió országai közül a rosszindulatú daganatos megbetegedések által történt halálozási ráta Magyarországon a legmagasabb. Az Eurostat adatbázisában 2011-től 2019-ig állnak rendelkezésre a rák által okozott halálozások arányszámai, ezidő alatt mindvégig hazánk állt az első helyen. A téma aktualitása tehát folyamatos, de a mai napon kiemelt figyelmet szentel rá az egész világ! Lássuk hogyan kapcsolódik ide a Ganoderma gyógygomba!

2023. 01. 19. 16:00:00
Így készülnek a Shiitake termőtömbök nálunk!

Nézze meg, hogyan készülnek a Shiitake gombának táptalajt adó termőtömbök az Oriens Gomba üzemében

2023. 01. 13. 12:00:00 Oriens Gomba
Laskagomba tekercs - egyszerűen nagyszerű!

Ha olyan egészséges és húsmentes ínyencséget keres, ami hétköznap és ünnepeken egyaránt megállja a helyét az étkezőasztalon, ugyanakkor nem kell órákat a tűzhely mellett töltenie, olvassa el legújabb laskagomba receptünket!