Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vigyázz, kész, influenza! – Védekezzen természetes immunerősítéssel

 
Az egészség legfőbb alapja a változatos étrend és a testmozgás. Ugyanakkor a mai rohanó, túlzsúfolt és túlhajszolt városi életmódban, ahol az egyszerű hétköznapokon az ember örül, ha hazaesik a munkahelyéről, szükségünk lehet segítségre. A ganoderma komplex megoldást kínálhat, melyre a téli, betegségekkel terhelt időszakban kifejezetten nagy szükségünk lehet.
 

Mi a ganoderma és mire jó?

A ganoderma vagy magyar nevén pecsétviaszgomba a taplófélék családjába tartozik. Önmagában nem fogyasztható magas triterpéntartalma végett. Ugyanakkor őrlemény formájában étrendkiegészítőkent hathatós segítségünkre lehet immunrendszerünk megerősítésében, a betegségek legyőzésében.

Hogyan hat a ganoderma?

A ganoderma magas antioxidáns tartalma segíthet legyőzni a kórokozókat, a benne található béta-glükán, B vitamin, szelén hozzájárul az immunrendszer működéséhez, prebiotikus hatása segíthet helyreállítani a bélflóra megbomlott egyensúlyát.

Ganodermás tea

Meghűlés esetén készítsünk ganodermás teát! A forró vízbe keverjünk a teafilter mellé egy mokkáskanál ganoderma port is, melyet leülepedés után akár le is szűrhetünk. Méz és C-vitamin hozzáadásával tovább növelhető a ganoderma hatóanyagainak hasznosulása, mivel kiegészítik és felerősítik egymás hatását.

Vagy készítsen ízletes és egyben vitamindús reggelit ganodermából! Kattintson ide a részletekért!

 

Kövessen minket Facebookon is!

 

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Érdekességek Hírek