Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ötvözze a kellemest a hasznossal! - Próbálja ki a Ganodermás kávét!

 

ganodermas_kave

Szeretné, hogy a reggeli ébredéshez elengedhetetlen kávé nem csak frissítő hatású legyen, de igazán egészséges és energetizáló is? Vagy csak szeretne egy új, a megszokottól eltérő aromát csempészni a mindennapokba? Próbálja ki reggeli kávéját Ganoderma őrleménnyel dúsítva!

 

A Ganoderma gomba a gasztronómiában

A csodálatos Ganoderma gomba egészségre gyakorolt jótékony hatásairól már sokat írtunk, de arról még nem esett szó, hogy ez az alapvetően kesernyés ízű gomba milyen gasztronómiai értékeket rejthet magában?

Őszinték leszünk, nem széles a paletta. Ugyan a Ganoderma sós és édes élelmiszerekhez egyaránt keverhető az alapízeket nem befolyásoló mennyiségben, de ezek a termékek még nem hódították meg az élelmiszerpiacot. (Persze, ami késik nem múlik!) Ha igazán elhivatottak vagyunk a Ganoderma gomba iránt, akkor néhány forgalmazónál már találhatunk Ganodermás kekszet, mézeskalácsot, száraz tésztát, de még szaloncukrot is.

Ezzel szemben, ha Ganodermás kávét szeretnénk inni, rögtön számtalan lehetőségünk adódik! Hogy mi ennek az oka? A válasz egyszerű. Szimplán csak arról van szó, hogy a Ganoderma gomba íze legjobban a kávé ízével harmonizál, emellett a Ganoderma hő hatására nem veszít sem az összetevőiből, sem azok hatásfokából. Sőt! A gyógygomba hatóanyagainak felszívódása sokkal könnyebb a szervezet számára rövid (5-10 perces) főzés hatására!

 

A Ganodermás kávé elkészítése otthon

A ganodermás kávé elkészítéséhez nincs másra szükség, csak egy mokkáskanál Ganoderma őrleményre, melyet adjon hozzá kávéjához közvetlenül főzés előtt vagy után, de még mindenképpen, amíg forró az ital, mivel a forróvíz elősegíti a hatóanyagok hasznosulását. Az őrleményt ne szűrje le, hogy a gyógygomba minden alkotóeleme bejusson a szervezetbe!

Ízesítse kávéját a szokott módon és élvezze a különleges, új ízvilágot, melyet a Ganoderma gomba kölcsönöz reggeli italának!

 

Amennyiben elnyerte tetszését a ganodermás kávé, próbálja ki a ganodermás teát is!

 

Kövessen minket Facebookon is!

 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Érdekességek