Fokhagymás-joghurtos Laskagomba
A következő recept ötletünk egy egyszerű, 15 perc alatt elkészíthető étel, mely jó köretnek, salátának, vagy akár önmagában is fogyaszthatjuk.
Fokhagymás-joghurtos Laskagomba összetevői:
- 50 dkg Laskagomba
- görög joghurt
- 2-4 gerezd fokhagyma
- fehérborecet
- fehérbors
- olaj
- só
- bors
- cukor
Fokhagymás-joghurtos Laskagomba elkészítése
A Laskagombát csíkokra vágjuk és egy pici olajon sózva borsozva megdinszteljük. Görögjoghurtba teszünk egy pici sót, fehérborsot, fehérborecetet, egy mokkáskanál cukrot és ízlés szerint 2-4 gerezd fokhagymát. Végül pedig hozzákeverjük a gombát, amikor kihűlt. Rendkívül egyszerű, gyors és nagyon finom, jó köretként, salátaként, vagy akár magában is.
Jó étvágyat kívánunk!