Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fokhagymás-joghurtos Laskagomba

A következő recept ötletünk egy egyszerű, 15 perc alatt elkészíthető étel, mely jó köretnek, salátának, vagy akár önmagában is fogyaszthatjuk.

Fokhagymás-joghurtos Laskagomba összetevői:

  • 50 dkg Laskagomba
  • görög joghurt
  • 2-4 gerezd fokhagyma
  • fehérborecet
  • fehérbors
  • olaj
  • bors
  • cukor

joghurtos-laskagomba-recept

Fokhagymás-joghurtos Laskagomba elkészítése

A Laskagombát csíkokra vágjuk és egy pici olajon sózva borsozva megdinszteljük. Görögjoghurtba teszünk egy pici sót, fehérborsot, fehérborecetet, egy mokkáskanál cukrot és ízlés szerint 2-4 gerezd fokhagymát. Végül pedig hozzákeverjük a gombát, amikor kihűlt. Rendkívül egyszerű, gyors és nagyon finom, jó köretként, salátaként, vagy akár magában is.

Jó étvágyat kívánunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek Receptek